Стало відомо, що українська реп-виконавиця alyona alyona, якій на версус-баттле Oxxxymiron кинув респект, поділилася в мережі з фанатами архівним фото зі свого дитинства.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином, у своєму профілі в соціальній мережі Instagram YouTube зірка опублікувала фото. На ньому вона ще зовсім дитина і весело проводить час разом зі своїми друзями. Однак, Олена так і не розповіла в якому віці був зроблений цей знімок. До того ж, залишилося в секреті і те, де саме вона серед дітей.

"Ну що, вгадайте де я і скільки мені років", - запитала молода артистка своїх підписчиків.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Її фанати не зійшлися в думках. Деякі вважають, що на знімку співачці від 9 до 12 років, інші ж – від 8 до 10. Також шанувальники припустили, що на фото alyona alyona позує в голубій футболці. Але, сама ж зірка досі тримає інтригу.

Нагадаємо, що Alyona Alyona по достоїнству оцінив журнал The New York Times.

Як повідомляв портал Знай.ua, реперша Alyona Alyona оголила пишні форми і показала своїх "рибок".

Також портал Знай.ua писав, що популярна українська реперша Alyona Alyona відправилася на відпочинок в Іспанію: відповідні вона опублікувала фото на сторінці в Instagram.