Головний герой шостого сезону найромантичнішого шоу країни Холостяк Іраклі Макацарія — справжній улюбленець української публіки. По закінченню проекту грузинський продюсер так і не зміг знайти свою другу половинку, хоча йому часто приписують романи з популярними телезірками. Проте офіційних коментарів про його нинішньому статусі ексхолостяк не дає, так що з'ясувати, що насправді відбувається в його особистому житті поки що неможливо.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Не так давно грузинський серцеїд похвалився фото з Тбілісі, де на порозі церкви він тримає маленьку дівчинку. У підписі до фото він радісно повідомив, що став батьком:

"Друзі, мене переповнюють емоції і я шалено хочу поділитися з вами радістю: сьогодні я став хрещеним батьком цієї дитини на фото — дочки мого близького друга. Це особливий і світлий день, незаперечно важливий в житті людини, як народження. Я вірю в те, що дитина все своє життя пов'язане невидимими узами з хрещеними і я зроблю все можливе, щоб усмішка не покидала її личка. Хочу подякувати своїх друзів, які довірили саме мені цю особливу місію.
Я щасливий."

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що, будучи головним героєм шоу "Холостяк" Іраклі зазначав, що вже неодноразово ставав хрещеним для дітей своїх близьких друзів.

В коментарях стали відзначатися шанувальники Іраклі:

"Їй дуже пощастило з хресним татом", "Неземний", Іраклі, вітаю. Це дуже відповідально", "Ви будете прекрасним хрещеним батьком. мої вітання", "Іраклі буде хорошим і відповідальним хрещеним. Таких мало. Щастя і удачі хрещеному і малятку", "Дай Боже і вам діток".

Нагадаємо, що зірка "Холостяка" Іраклі Макацарія показав розкішне весільне фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, грузинський холостяк Іраклі Макацарія поділився з шанувальниками фото в стильному луці.

Також портал Знай.ua писав, що Іраклі Макацарія перерахував свої ідеали жіночої краси.