Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками черговими дивацтвами. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове відео, яке здивувало і повеселило її шанувальників.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Вся справа в тому, що Лобода зараз знаходиться в Баку на фестивалі "Жара", як і багато інших українських виконавців. На кадрах вона перелазить паркан, задирає ногу в камеру і демонструє свої кросівки. Однак, її шорти занадто короткі і уважні шанувальники відзначили демонстрацію не лише взуття, але і інших місць. Лобода вимовила з дивним аккцентом:

"Шикарні кросівки. Кросівки шикарні".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Сама Лобода підписала це відео теж престранно:

"Шикарні красовки. йдуть на чек ... хто круто покладе цю фразу на біт - з мене подарунок"

В коментарях відразу стали відзначатися її шанувальники:

"Кросівки шикарні, але співати не вміють", "Перевірять - гідний їх чек", "А Лобода яка шикарна", "І шикарні ніжки", "Циганський акцент вийшов чудово", "Фігню показала", "І що це було?", "До чого ноги так?", "10 раз подивився але красовки так і не побачив", "Я одна дивилася не на кросівки?", "Ну такое"

Зазначимо, що на кадрі видно, як проходить повз дівчина і сильно дивується такій поведінці Світлани.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "беспощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.