Колишній чоловік Ані Лорак зустрівся зі своєю коханою мамою. Мурат Налчаджиоглу показав фоловерам в Instagram, як проводить час з нею.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Колишній чоловік Ані Лорак активно веде свої соціальні мережі і навіть публікує рекламні фото і відео. Частіше в мікроблозі з'являються особисті публікації з повсякденного життя. На цей раз він опублікував зворушливі фото не з улюбленою дочкою, а з мамою, коли він приїхав її провідати.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Звісно, такі фотографії не могли не оцінити численні фолловери екс-чоловіка Ані Лорак. Всього за годину, з моменту публікації, пост зібрав понад однієї тисячі лайків і десятки коментарів. Передплатники Мурата захопилися тим світлом і любов'ю, які випромінюють мама з сином.

Раніше повідомлялося, що своїй сторінці в соцмережі артистка Ані Лорак виклала нове фото, на якому позує разом зі своїм новий коханим.

Це перший чоловік, який з'явився разом з Лорак після її розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу. На знімку артистка позує, притулившись до молодого бородатому хлопцеві, вони обидва в простих домашніх нарядах. У ЗМІ вже з'ясували, що Ані Лорак зустрічається з Єгором Глібом, до того ж обговорюють їх різницю у віці адже співачці 40 років, а її новому обранцеві 26.

Нагадаємо, колишній Лорак Мурат знайшов собі нову красуню.

Як повідомляв Знай. ua, колишній чоловік Лорак Мурат вперше показав нову кохану.

Також Знай. ua писав, що 40-річна Лорак вперше показала 26-річного залицяльника.