Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото. Але в цей раз танцюрист поділився сумною новиною про смерть бабусі.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На своїй сторінці в соцмережі Влад Яма опублікував чорно-біле фото улюбленої бабусі, а в підписі до світлини коротко написав: "Бабуся... Завжди буду згадувати тільки з усмішкою!". Шанувальники артиста не змогли пройти повз, не підтримавши його у важкий момент. Люди в коментарях виражають Владу свої співчуття.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"Мої співчуття ... Дуже добре її пам'ятаю ... неймовірно світла людина", "Тримайтеся, Влад", "Дуже шкода. Нехай земля буде пухом", "Співчуваю. Бабуся - це дуже дорога людина, вічна пам'ять", "Це дуже боляче відпускати рідних. Але так потрібно. вона завжди буде поруч "

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівних фото з маленьким Потапом в сукні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Влад Яма поділився рідкісним знімком зі своїм "дивом", мережа ридає від розчулення.

Також портал "Знай.ua" писав, що Влад Яма заради учасниці "Танців з зірками" зробить те, чого ніхто не очікував.