Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайне відео, позуючи на червоній доріжці після концерту. Так, артистка приміряла блискучу срібну сукню з глибоким девольте, навіщось розкидаючи з нього конфетті.

"Не натанцювалася 😂🤘", - пожартувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "А хто буде прибирати?!", "Я б назвав цей стиль "баобаб"", "Сукня дуже дивна...", "А що вона кидала з ліфа???", "А чо це вона викидає", "Закладки розкидає😂😂", "Що вона діставала з грудей ????😮😮😮", "Хороший спосіб поцупити конфетті😂".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.