Знаменита співачка Христина Орбакайте показала відео, яке розділило думки шанувальників на два табори, передає replyua.net. Знаменитість позує в вечірній сукні з блискучою накидкою. Дане відео зняли на фестивалі «Спека», де виступила знаменита Орбакайте. Публікацію Христини за день побачили близько 300 тисяч разів, при цьому залишивши різні коментарі.

На фото видно, що Христина в свої роки сміливо може похвалитися стрункою фігурою: срібляста бахрома вдало підкреслює її підтягнуті ноги і витончену талію.

У той час коли одні захоплювалися неперевершиним нарядом співачки і її досконалою зовнішністю, залишивши приємні коментарі під постом, інші ж різко висловилися на її адресу, ніж хотіли принизити співачку. «Жах, яка страшна, вибачте за відвертість..», « Ти взагалі в своєму розумі », «найкрасивіша і найстильніша з усіх артисток на фестивалі «Спека» в Баку! Супер!!», «Диво! Дуже красива!!!», «Як завжди прекрасна», «Ой, яка чарівна накидка!!! Я б померла в дитинстві, якщо б одягла таку! Мріяла, як в Попелюшку бути чарівницею!!! Там, здається, також мерехтіла чудово», «Ікона стилю, жіночності, краси», «Краса незвичайна!», «якби не мама, кому б вона була потрібна», «Гарний образ, така стильна, струнка, витончена! А накидка просто чарівна, як з казки!», «Красуня! Елегантна, як завжди!», «Христиночко, просто красуня!», «Чарівно», «Боже, як гарно!», - написали передплатники Орбакайте під її останнім постом.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще