Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила кадри і відео зі свого гарячого виступу на музичному фестивалі "Жара" в Баку, Грузія. Так, артистка вийшла на сцену в облягаючому прозорому вбранні зі стразами, спокусливо покрутивши попою і засвітивши розкішну фігуру.

"Ти розумієш, тут така справа.. в двох словах не скажеш те, що давно накипіло...
ви себе не стримуйте 😜", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "😍 10 разів переглянула... 👌🏼 Це ж терапія!", "🖤ми Вас зрозуміли...", "Мені здається на цей фестиваль незабаром всі голі почнуть приходити (нічого не маю проти)", "Богиня", "Все не знають як же показати свої принади, голими виходьте і все)", "Красиво, але ганебно!", "🔥🔥🔥🔥🔥wow🔥🔥🔥 пАлегше🤤🤤🤤🤤🤤🖤🖤🖤🖤", "Віра мені" швидку " треба викликати втрачаю свідомість від твоєї краси 🔥🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.