Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове фото, на якому позує в студії звукозапису.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як видно, Лорак відображена в студії звукозапису, чим заінтригувала своїх шанувальників ще більше, адже у підписі до світлини вона натякнула на нову пісню. Співачка позує у вузьких джинсах і чорній толстовці оверсайз, її волосся зібране в недбалу зачіску, а на обличчі легкий макіяж.

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Одна з підписниць написала, що Кароліна знаходиться в студії звукозапису, яка належить Григорію Лепсу. До того ж, там свої пісні записує не тільки Лорак, але і Світлана Лобода.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.