Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий уривок з ранкового тренування, позуючи на зеленій траві. Так, артистка показала вправи на стегна, попу і прес, і вони зовсім не такі легкі, як здаються.

"Доброго ранку! Ловіть вправу для стегон, попи і звичайно туди входить прес. 15 повторень на кожну ногу 3 підходи ! Видих випрямляючи ногу назад ! Живіт підтягнутий протягом всього руху. Плечі опущені!", -поділилася порадою Луценко. Фолловери не пройшли повз: "Аніта яке у вас шикарне волосся👍. Ваші форми навіть не обговорюються 😉 ", "Як від таких простих вправ,можуть так 🔥🔥🔥🔥м'язи😅Аніта,ти💣💣💣", "Спасибі 👏👏👏 те, що потрібно 👌", "Цікавий рух👏".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.