Останній великий концерт відомого українського виконавця, продюсера і артиста Андрія Данилка пройшов на фестивалі Atlas Weekend в 2017 році. Після цього зірка з'являвся тільки на великій сцені "Євробачення - 2019". Співак став запрошеною зіркою світового співочого конкурсу, але своїм виступом він залишився незадоволеним.

"Для мене це було дуже складно… Я не задоволений собою. Це могло бути точніше, з настроєм", - зазначив після виступу Данилка.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, артист просто втомився від сцени, тому відмовився на час від концертів. Виявляється, і у зірки буває "емоційне вигоряння".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Останні два роки Данилко провів вдома. Однак, від творчості він не відмовився. Співак працює над новими піснями, але поки не готовий презентувати їх широкій публіці. І все ж, повністю йти зі сцени Андрій не планує. Після тривалої відпустки Вєрка Сердючка все ж порадує фанатів новими синглами і концертами.

"Послухайте, мені треба самому скучити. Просто, коли ти 25 років (хоча вже більше) знаходишся в такому графіку, то не хочеться бути порожнім барабаном. У мене дуже багато хорошого матеріалу, але для цього потрібні сили і бажання ним поділитися", - сказав Данилко.

Нагадаємо, Полякова і Каменських вбили Іраклі Макацарія на Х-факторі: "Це ж дуже круто!".

Як повідомляв Знай.uа Оля Полякова - про "Х-факторі", захоплення дочки і хайпи з Каменських: "Це ж така чудова витівка!".

Знай.uа писав, Х-фактор 10 сезон сподвиг Дмитра Шурова на одкровення: "Я закохався в Мішу, коли його побачив".