Артистка "Ліги сміху" і "Жіночого кварталу" Аліна Гордієнко виходить заступнику за свого колегу Романа Блажкевича. Він зробив їй пропозицію на зйомках нового випуску "Жіночого Кварталу" в Одесі.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Учасниця команди "Тріо різні і Ведуча" Аліна Гордієнко отримала пропозицію руки і серця. Її хлопець подарував їй каблучку за лаштунками і зробив пропозицію, тільки коли Аліна зійшла зі сцени після свого виступу на "Літньому кубку".

"Спочатку Рома мені збрехав і сказав, що його не буде в Одесі на нашому виступі, – розповідає Аліна. – Коли я побачила його за лаштунками, я вже була дуже приємно здивована. Ну а після того, як Рома дістав кільце і запропонував мені вийти за нього заміж, я і зовсім розгубилася. Дівчата з моєї команди теж подумали спочатку, що це розіграш, ну а потім ми всі дружно розплакалися. Відразу після цього побігли до гримерів поправляти макіяж, адже нам ще треба було виходити під час фіналу на сцену".

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Крім того, Аліна розповіла, що зустріла свого майбутнього чоловіка саме завдяки проекту "Ліга сміху". Її нареченого звати Роман Блажкевич, йому, як і Аліні – 26 років. Раніше він грав за команду "Де Рішельє", а зараз працює сценаристом, і, що найцікавіше, пише жарти для "Жіночого Кварталу", де грає сама Аліна.

"Ми познайомилися на першому фестивалі "Ліги сміху" в Одесі, але після цього якось не сильно спілкувалися. Коли знову зустрілися через рік, ми вже зблизилися і все закрутилося", – зізнається Аліна.

Нагадаємо, актори "Кварталу 95" озвучили улюблений мультик маленьких українців.

Як повідомляв Знай. ua, "Квартал 95" емоційно звернувся до Зеленському.

Також Знай. ua писав, що грайлива Кравець з "Квартал 95" засвітила оголений горбик в інтригуючому сукню.