Актори студії "Квартал 95" активні користувачі соцмережі Instagram, вони наповнюють не тільки особисті сторінки, але і загальний аккаунт їх колективу. У День друзів, який відзначають 30 липня, зірки Кварталу вирішили показати фото своїх репетицій, які також є історією їх дружби. Так, на фото можна побачити ще молодих кварталівців, серед яких і нинішній президент України Володимир Зеленський.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Українці вже понад 15 років бачать на сцені і на телеекранах акторів "Кварталу 95". Всі вони ставали старшими разом з мільйонами глядачів, але багато що залишалося за кадром, і саме це вони показали на фото. Так серед іншого можна побачити молоденьку Олену Кравець, яка з роками стала тільки красивішою. Також на знімках є Євген Кошовий, який трохи поправився з часом, а Юзик практично не змінився, якщо говорити про вагу. У підписі до фотографій говориться: "Друзі – це сім'я, яку ми обираємо. Цінуйте і бережіть тих, хто поруч. З Днем дружби!".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" підкорила Одесу коротенькою сукнею.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кошовий з "Квартал 95" показав Зеленському, що таке "мовний закон у дії".

Також портал "Знай.uа" писав, що "Жіночий квартал" з Кравець навчили Одесу гумору.