Відомий український співак Сергій Бабкін часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно артист виставив трепетне селфі з дружиною Сніжаною, ніжно обіймаючи кохану. Так, артист збрив свою фірмову бороду, а ще намагався підняти настрій шанувальникам в дощовий день.

"Доброго ранку! 😉 І нехай за будь-якої погоди ваш ранок буде добрим і сонячним!☀️ ", - поділився радістю Бабкін. Фолловери залишилися в захваті: "З кожним роком молодієте😁👍щастя, добра і кохання. Хай Ангели Вас оберігають💓", "Чудесні 🔥", "Класнючі такі", "Яка все-таки у вас прекрасна усмішка!", "Мілашки", "Щастя Вам і здоров'я. Любові і удачі !!!😍😘❤️💙💛", "Красиві.🙌❤️🙌", "Бабкіни, вибачте за фамільярність, я ВАС обожнюю!!! Дай ВАМ, БОЖЕ, тільки світлих днів!!! Друзі, Ви круті!!!👍🤗😉".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Сергій Бабкін розповів, чому всі свої виступи проводить босоніж.

Також Сергій Бабкін оселився під столом.

А ще артист показав справжні ніжності з голим котом - сфінксом.