На Суспільному визначили склад журі, яке буде вибирати представника від України для участі у міжнародному дитячому пісенному конкурсі "Євробачення-2019". Про це повідомляється на сайті телеканалу "UA: Перший".

"До складу професійного оргкомітету увійшли: співачка й членкиня правління Суспільного мовлення Олександра Кольцова, українська співачка та представниця України на Євробаченні-2010 Alyosha, співак і композитор Adam, співачка та композиторка TanyaSha, музичний продюсер розважального напряму Суспільного Олександр Стасов, голова делегації Дитячого Євробачення-2019 від України Оксана Скибінська та виконавчий продюсер розважального напряму Суспільного Станіслав Медведєв", – зазначили на Суспільному.

Як зазначається, Кольцова звернула увагу батьків на те, що взяти участь у нацвідборі може будь-яка талановита дитина, незважаючи на її пісенний досвід, - до осені в команди буде час підготувати дебютантів, тож відбір відкритий для всіх.

Сольні виконавці і групи, які є громадянами України або постійно проживають в Україні та яким на день проведення фіналу Міжнародного дитячого пісенного конкурсу "Євробачення-2019" - 24 листопада 2019 року - буде не менше 9 і не більше 14 років, можуть подавати заявки у Національну громадську телерадіокомпанію України на національний відбір конкурсу.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Подати заявку на участь у нацвідборі дитячого Євробачення-2019 можна до 8 серпня включно.

Як відомо, сімнадцятий дитячий конкурс "Євробачення" відшумить 24 листопада в Arena Gliwice - одному з найбільших сучасних розважальних центрів Польщі.

З-поміж усіх заявок, що будуть подані на дитяче Євробачення-2019, оргкомітет обере шорт-лист фіналістів, чиї імена оголосить на сайті junior.eurovision.ua.

Нагадуємо, що Melovin пожертвував голосом заради мистецтва

Як повідомляв Знай.ua, що головна "курочка" Євробачення запалила на "Голос. Діти".

Також Знай.ua писав, коли відбудеться суперфінал популярного шоу і хто проходить