Відомому російському виконавцю Єгору Кріду Служба Безпеки України обмежила можливість відвідувати Україну терміном до 2021 року. Відповідне рішення було прийнято спецслужбою ще в лютому 2016 року.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби СБУ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Єгор Крід
Єгор Крід

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Щодо громадянина Російської Федерації, який вас цікавить повідомляємо, що у лютому 2016 року СБ України прийняла рішення про заборону йому в'їзду на територію України строком на 5 років", — йдеться у відповіді СБУ на інформаційний запит українських журналістів.

Варто нагадати той факт, що 25-річний Єгор Крід (Єгор Миколайович Булаткін) почав сольну кар'єру у 2011 році під псевдонімом KReeD.

Нагадаємо, Діма Білан змінився до невпізнання, кумир 90-х вже ніколи не буде колишнім.

Як повідомляв Знай.uа Єгора Кріда закували в шлюбні ланцюга: розбивач жіночих сердець одружився на відомій акторці.

Знай.uа писав, Лобода змінює Ліндеманну: День народження Єгора Кріда розставив все на свої місця.