Стало відомо, що у неділю, 4 серпня, герцогиня Сассекская, дружина принца Гаррі Меган Маркл відзначає свій день народження.

Так, американській кіноактрисі і моделі стукнуло 38 років. Варто зазначити, що у світі вона прославилася завдяки ролям у таких популярних американських серіалах, як "C.S.I.: Місце злочину Майамі", культовий "Лицар доріг" і "Касл".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, що Меган Маркл народилася в США, в Лос-Анджелесі, 4 серпня 1981 року. Стартувала вона з американського телесеріалу "Загальна лікарня", звідси і почалася її акторська кар'єра.

До того ж, найбільшу популярність актрисі принесла роль в серіалі "Форс-мажори" (Suits). Тим не менш, крім серіалів дружина принца Гаррі з'являлася і на великому екрані, а саме у фільмах "Більше, ніж любов", "Зірковий ескорт", "Пам'ятай мене" і "Нестерпні боси".

В 2018 році самою головною і самою несподіваною подією світського життя Великобританії стало весілля принца Гаррі і Меган Маркл. А вже навесні 2019 року стало відомо, що у королівської сім'ї з'явилося поповнення – Меган Маркл народила сина, якого назвали Арчі.

Нагадаємо, що Меган Маркл знівечила принца Гаррі і перетворила його на старого.

Як повідомляв портал Знай.ua, Меган Маркл і принц Гаррі показали фанатам справжнє обличчя.

Також портал Знай.ua писав, що принц Гаррі розповів, скільки дітей у його родині.