Відома супермодель Кара Делевінь, яка має нетрадиційну сексуальну орієнтацію, нещодавно заручилася зі своєю дівчиною Ешлі Бенсон. З'явилася інформація, що пара одружилася.

Про це повідомляє видання The Sun.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber!

26-річна модель понад рік зустрічалася з 29-річною акторкою Ешлі Бенсон. Вони пов'язали себе тенетами шлюбу під час весільної церемонії в маленькій каплиці Лас-Вегаса. Вартість скромної церемонії склала лише 300 доларів. Серед запрошених гостей, якими стали близькі та друзі пари, були помічені Шарліз Терон, брати Джонас і Софі Тернер.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Кара й Ешлі були впевнені в тому, що роблять, і в тому, що вони значать один для одного. Вони хотіли, щоб все було просто, тихо і легко", - розповів власник каплиці Майкл Келлі.

Цікаво що на весілля обидві молодята з'явилися в чорному, а в руках Ешлі був весільний букет.

Кара Делевінь зізналася у своїй бісексуальності ще у 2015 році. Близько року тому вона підтвердила чутки про свій роман з Ешлі Бенсон. Супер модель навіть опублікувала на своїй особистій сторінці в Instagram відео пристрасного поцілунку з акторкою. Після цього Кара Делевінь і Ешлі Бенсон разом з'явилися на церемонії вручення нагородження TrevorLive New York Gala.

Відома модель публічно зізналася акторці у коханні. "Вона - одна з тих людей, хто допоміг мені полюбити себе в той час, коли я найбільше потребував. Вона показала мені, що таке справжня любов і показала, як її брати, що було набагато важче, ніж я думала", - повідомляла зірка.

Нагадаємо, що Меган Маркл - 38: як змінювалася епатажна дружина принца Гаррі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Кіану Рівз в образі чи то вікінга, чи то серфера показав пивне пузо: невпізнаваний.

Також Знай.uа" писав, наречена "Холостяка" солодко притислася до Добриніна просто перед камерою: "Найкращий друг і коханий чоловік".