У неділю, 4 серпня, пішов з життя відомий співак й автор пісень Віллі Токарєв. Виявилося, що причиною смерті шансоньє стало онкологічне захворювання.

Про смерть Токарєва повідомив друг артиста Микола Тамразов з посиланням на слова родичів шансоньє.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стало відомо, що Віллі Токарєв місяць перебував в одній з московських лікарень. Кілька днів тому стан Токарєва різко погіршився. Лікарям не вдалося врятувати виконався. Час і місце прощання з легендарним шансоньє поки не повідомляється.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Віллі Токарєв помер на 85 році життя. Музикант працював у Ленінграді і Мурманську, в 1974 році переїхав до США. Там він отримав славу самого відомого виконавця російськомовного шансону.

За всю свою кар'єру співак випустив десятки пісень в жанрі шансон, тричі ставав володарем премії "Шансон року", і навіть знімався в кіно. Він також був відзначений званням почесного жителя Таганського району столиці. З 1976 по 2014 роки Віллі Токарєв випустив 50 альбомів і 6 збірок.

Найбільшу славу Віллі Токарєву принесли такі хіти 90-х як "Журавли", "А жизнь всегда прекрасна", "Небоскребы".

Варто відзначити, що російський шансоньє довгий час жив в Америці, але з часом повернувся на батьківщину. Тому саме композиція "Небоскребы" стала ніби символом його емігрантського минулого з одного боку. І з іншого - як пісня про Америку, побувати в якій тоді мріяли жителі колишнього СРСР.

Нагадаємо, що зупинилося серце легендарного артиста: його музика назавжди залишилася у серцях мільйонів.

Як повідомляв портал Знай.ua, померла легенда світового кіно, захоплювався весь світ.

Також портал Знай.ua писав, що пішов із життя легендарний український спецагент, який здобув кров, заражену вірусом Ебола.