Популярна українська ведуча Леся Нікітюк любить шокувати публіку самими несподіваними витівками і привертати до себе загальну увагу. Вона часто ділиться з шанувальниками частинкою своїх буднів в Instagram.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, нещодавно Леся вирушила на зйомки нового шоу про подорожі, однак у цей раз у межах країни. Назва більш ніж відповідне — "LeМаршрутка" (від імені провідною).

Нові фото в неоднозначних образах викликали бурю обговорення в мережі, але зацікавила Леся фанатів ще й пікантним питанням про інтимне життя.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фото Леся позує в загоні для овець в Кам'янець-Подільському. Сама артистка вбрана у яскраву куртку-вітровку, спідницю з анімалістичним принтом і кросівки яскравого кислотного кольору. Волосся зірки зібрані в акуратний хвіст, образ завершує природний макіяж.

"Всі живі організми поділяються на два види: полігамні (це ті, які сплять з усіма підряд) та моногомні (які сплять тільки з одним партнером). І тільки людина застрягла десь посередині. Може любити одного, а спати з усіма підряд. Напишіть в коментах, хто ви?", - поцікавилась Леся в підписі до фото.

Фанати не залишилися осторонь і поділилися своїми думками на цей рахунок.

Нагадаємо, Леся Нікітюк полоскотав нерви соковитими булочками і набряклими вишеньками.

Як повідомляв Знай. ua, Леся Нікітюк заблукала на фермі і влаштувала "жарку" фотосесію з вівцями.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк накинулася на Осадчу в купальнику.