Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр і бекстэейджі з розкішної фотосесії, ставши обличчям косметичного бренду L’Oréal. Так, артистка зізналася, що ще з дитинства мріяла зазирнути за лаштунки різних зйомок, а тепер і сама ділиться ними з шанувальниками.

"@lorealmakeup
У головній ролі - туш 👁
Я вирішила показувати вам побільше бекстейджа своєї роботи, знайомити з потойбічним теле - і ютюб-світом ! В дитинстві я завжди намагалася зазирнути за лаштунки, щоб знати трохи більше за інших. І коли мені давали можливість проникнути за лаштунки театральних підмістків, я підстрибувала від щастя, тк там зустрічалася з різними іменитими акторами, режисерами, які давали настанову діткам і розповідали про труднощі професії. ", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Красива, природна!👍", "Вії як у теляти, красиві.", "Класний результат! 👏👏👏", "Красуня", "дівчинка з харизмою, це набагато краще краси".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.