Популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертими зйомками в честь свого 34-річчя, позуючи в розкішному чорному платті з глибоким декольте і фатиновій накидці. Так, артистка засвітила груди на чуттєвих чорно-білих кадрах, а шанувальники залишилися в захваті.

"Мій гарний день)", - лаконічно підписала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз: "Чарівна 🖤", "Ви дуже красива і загадкова жінка, ви залишаєте інтригу за собою. З днем народження - квітніть, інтригуйте і будьте коханою😘", "Ох, яка краса 😪", "Дашуля прекрасне фото", "Нехай Ваша краса буде вічною🌹", "Дашенька, Ви нереально красива. Щастя Вам і любові, тепла в серці і гармонії. ❤️❤️❤️🌹🌹🌹".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі, нанісши на обличчя грязеву маску і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим. Виявляється, артисти зіграли головні ролі в українській комедії "Продюсер", яка вийшла на екрани 14 лютого.