Популярна українська телеведуча "Нового каналу" Леся Нікітюк розповіла, хто може зробити її найщасливішою. Про це вона розповіла в інтерв'ю журналу Joy.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Що робить мене щасливою? Відповім коротко: спа-салон, сім'я, Хмельницький, собака, чоловік, – посміхається зірка Нового каналу. – Я щаслива, коли проекти, які створюю, в яких беру участь, приносять гарні результати. Щаслива, коли мене хвалять. І коли можу допомогти ще комусь своїм прикладом чи коштами. Коли є можливість дуже багато працювати. І коли встигаю все зробити вчасно".

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Крім того, Никитюк дуже радують її передплатники в соціальних мережах. Так, зовсім недавно в її Instagram стало 3 мільйона передплатників.

"Я часто посміхаюся, коли заходжу в Instagram, – визнається Леді Ле. – Бачу, як три мільйони людей залишають свої коментарі, пишуть багато хорошого. Іноді навіть і щось погане, бувають зауваження. Але, головне, пишуть! Значить, вони спостерігають за мною на телеекранах, радіють моїм злетів і підтримують при падіннях. Як велика соціальна сім'я. Це – мій світ".

Нагадаємо, Леся Нікітюк накинулася на Осадчу в купальнику.

Як повідомляв Знай. ua, Никитюк перетворилася в гарячу хижачку серед овечки.

Також Знай. ua писав, що Леся Нікітюк заблукала на фермі і влаштувала "жарку" фотосесію з вівцями.