Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася забавним відео, на якому злісна старенька псує її афішу в Чернівцях. Так, замість "Королеви ночі" після старань літньої пані артистка перетворилася на "Корову".

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Після цього Полякова записала відеозвернення, в якому звернулася до організаторів її концерту в Чернівцях з вимогою знайти бабусю, яка зіпсувала афішу. Виявилося, що організатори навіть написали заяву в поліцію на бабусю за псування майна. Однак Ольга Полякова просить знайти креативну стареньку і вручити їй квитки на концерт. "Це буде найкраще покарання", - жартує співачка.

Нагадаємо, Полякова зводить з розуму довгими ногами.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Полякової переплюнула в красі навіть маму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Оля Полякова показала, як повинна виглядати справжня королева ночі.