У вівторок, 6 серпня, відома латвійська співачка Лайма Вайкуле провела закриту зустріч з журналістами, на якій розповіла про власний фестиваль LAIMA RENDEZVOUS. Вперше за п'ятирічну історію фестиваль вийде за межі Латвії і пройде в Одесі з 8 по 10 серпня. Організаторами виступили "Квартал-концерт" і студія "Квартал 95". Про це передає журналіст "Знай.uа", присутній на прес-конференції.

Вайкуле пояснила, чому її вибір припав саме на Одесу - тим, що "фестиваль найкраще проходить у курортних містах". Раніше Міжнародний музичний фестиваль Лайми Вайкуле протягом 5 років проходив у Латвії. За словами співачки, їй надходили пропозиції про проведення проекту ще в Білорусі та Казахстані.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Музика об'єднує всіх. У цьому наше завдання", - сказала Вайкуле.

На зустрічі зі знаменитою артисткою у столиці був присутній і посол Латвії в Україні Юріс Пойкано. Він подякував Лаймі за візит в Україну. Вона в свою чергу зізналася, що з радістю приїжджає сюди, і що Київ зачарував її.

У фестивалі LAIMA RENDEZVOUS приймуть участь зіркові артисти з України, Грузії, Білорусі, Латвії, Молдови та Росії. Зокрема, Тіна Кароль, ALEKSEEV, KAZKA, Tomas N'evergreen, Вахтанг Кікабідзе, NK, Арсен Мірзоян, "Леприконси", Олександр Малінін, Ніно Катамадзе та багато інших.

"Я з усіма не знайома. Мені навіть радісно, що я познайомлюся з ними", - поділилася Вайкуле.

Вона зазначила, що найбільше захоплюється талантом MONATIK і назвала його своїм "улюбленцем". Крім того, Вайкуле зазначила, що з нетерпінням чекає зустрічі з Арсеном Мірзояном. На фестивалі Арсен заспіває пісню Раймонда Паулса - близького друга Лайми Вайкуле. Вона зазначила, що українці - народ співає: "Всі співають чудово!"

Нагадаємо, Борис Моїсеєв до чортиків перелякав фанатів зовнішнім виглядом.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарную Інну Чурикову забрали до реанімації прямо зі сцени.

Також портал Знай.ua писав, легендарні Вайкуле і Катамадзе об'єдналися заради однієї мети.