Не зважаючи на перелом ноги відомий український ведучий, зірка "Вар'яти-шоу" Сергій Притула не став відлежуватись та увесь час активно працював. Більш того, травма навіть допомогла скинути з десяток кілограмів.

Про це повідомляє Новий канал.

Притула поділився, як він переніс операцію та що допомогло швидко прийти у форму.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Травма – це просто один мінус, який дав багато плюсів: я дуже багато часу проводжу з сім’єю, я схуднув на 10 кілограмів, не докладаючи особливих зусиль, – розповів очільник "Вар’ятів". – Треба було пережити операцію – повна відсутність алкоголю, правильне харчування", - говорить Притула.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Сергій Притула

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Ведучий зізнався, що раніше, щоб схуднути і скинути 10-12 кілограмів перед зйомками, він змушений був проводити багато часу у спортзалі.

"А зараз почуваюся молоденьким огірочком! – сміється ведучий Нового каналу. – Я нарешті сягнув комфортної для себе ваги – 87 кілограмів, це мене дуже тішить. Плюсів значно більше", - додав він.

Сергій пригадав, як вийшов на сцену "Вар'яти-шоу" на милицях.

"Показав, що на настрій це жодним чином не впливає, я вже достатньо адаптувався, вже місяць минув після травми, – ділиться Притула. – Бігаю, стрибаю з тими милицями, імітую бабцю під під’їздом, яка милицею махає і кричить "наркомани, проститутки". Я розказав у стендапі, як це трапилося. Насправді я така людина за складом характеру, яка навіть у негативних ситуація шукає плюси", - підсумував шоумен.

До слова, Притула анонсував додаткові випуски шоу. У новому сезоні глядачі побачать замість дев'яти цілих 18 випусків "Вар'яти-шоу". Прем'єра стратує вже 27 серпня на Новому каналі

Нагадаємо, Притула зізнався, про що домовився з дружиною ще в самому початку спільного життя.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірки "Вар'яти-шоу", як позаочі жартують з Притули.

Також Знай.ua писав про те, що Сергій Притула після загибелі воїнів на Донбасі жорстко звернувся до представників РНБО.