Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле вперше вирішила провести свій музичний фестиваль "Рандеву" в Одесі. З 8 по 10 серпня багато артистів з України, Латвії, Грузії та інших країн з'їдуться на концерт на Морвокзалі. Лайма прибула до Києва, де зустрілася з журналістами і докладно розповіла про майбутню подію.

Під час прес-конференції легендарна зірка розповіла, що пильно стежить за молодими і талановиті артистами, і українськими в тому числі. Але один з них особливо зацікавив її. Йдеться про Арсена Мірзояна.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Мені чомусь він дуже цікавий. Я хочу подивитися на нього ближче", - говорить Вайкуле.

Вона додала, що на фестивалі український співак виконає пісню Раймонда Паулса.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Арсен Мірзоян та Тоня Матвієнко

Про інших артистів з України говорить з ентузіазмом: "Вже є ті, хто мені сподобався. Мені потрібно спочатку подивитися, як вживу це буде виглядати. Одна справа подивитися відео - я усіх подивилася - всі співають, але у вас взагалі народ співучий. Всі так співають, такі красиві, сил немає ніяких боротися" (сміється).

Лайма Вайкуле

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, знаменита артистка Лайма Вайкуле зізналась, чому для свого фестивалю обрала саме українське місто.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лайма Вайкуле розповіла, чому почала прощатися з рідними: купа листів та вирок лікарів.

Також Знай.ua писав про те, що російська співачка Алла Пугачова втекла від чоловіка на дискотеку.