Алла Пугачова не на жарт схвилювала фанатів новою публікацією в Instagram. Багато хто вирішив, що легендарна артистка пішла з життя.

Так, в профілі Пугачової з'явилося фото траурної свічки і підпис: "Прощавай, Алло".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як виявилося, таким чином артистка вирішила віддати данину поваги померлій бізнес-леді, фешн-директор ЦУМу Аллі Вербер. Правда, необережний пост сильно налякав її підписників, які вже почали ховати Пугачову.

Алла Вербер

"Алла Борисівна, мила, обережніше. Півкраїни перелякали", "Господи, злякалася!", "Думала, що Примадонна померла", "Хто такий пост виклав?", - пишуть у коментарях.

Нагадаємо, Орбакайте закрутила таємний роман з Ніколаєвим.

Як повідомляв портал Знай.uа, Пугачова психанула і втекла від Галкіна на дискотеку.

Також портал Знай.ua писав, Галкін здивував мережу недитячими здібностями доньки.