Відома українська співачка і телеведуча Ольга Цибульська регулярно ділиться зі своїми шанувальниками свіжими фотографіями з життя та особистими історіями в соціальних мережах. Ось і на цей раз співачка поспішила поділитися з фанами кадром з ліжка, а одночасно і розповіла про свої ритуали краси.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Варто відзначити, що поради Ольги можуть здатися навіть дивними, але виконавиця переконана, що ці лайфхаки дуже ефективні.

Волосся, наприклад, вона зволожує пантенолом.

"Наношу на ніч і сплю до ранку. Волосся блищить і як після лікування"- ділиться секретом Цибульська.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Наступний лайфхак сподобається любителям кави, адже він є відмінним другом для шкіри:

"Навіть стала кавовим злодієм. Все, що кавова машина використовувала для напою - збираю в ємність. Туди мед, масло для тіла і масаж в душі хвилин 10. Будеш ніжна, як шовк."

І відмінні порада для всіх дівчат стосується грудей. Ольга поділилася тим, про що багато представниць прекрасної статі навіть не замислюються.

"Вранці і ввечері мазати свої перси кремом (вибери улюблений). І це повинна бути звичка, як чистити зуби - без пропусків. Шкіра дійсно віддячить тобі. І навіть після пологів сила земного тяжіння на моїх грудях не залишає слідів"

Фото до порад дівчина теж вибрала підходяще. Вона сидить в махровому халаті на ліжку, спокусливо виставивши голу ногу і п'яту точку. На її голові красується рушник, тому можна зробити висновок, що дівчина щойно вийшла з ванної.

В коментарях шанувальники співачки моментально відгукнулися:
"На волосся Пантенол? що за диво таке?", "Оля зробила ажіотаж на пантенол. тому виробники пантенола, Олечко заслужила відсотки від продажів", "Пантенол? Де моя аптечка?", "Оля не так пантенол рекламує, як своє оголене тіло".

Нагадаємо, не так давно виконавиця розповіла про те, як вберегти свою машину від крадіжки.

Як повідомлялося раніше, чоловік Цибульської надірвався від ваги дружини.

Також, Цибульська розповіла про труднощі життя ідеальної дружини.