Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася серією кадрів з яскравого концерту в Сочі, примірявши абсолютно новий образ. Так, артистка вийшла на сцену в облягаючих чорних лосинах, суцільно посипаних блискучими паєтками і коротенькому топі, наростивши довге волосся замість звичного каре.

"🌹Дякую за тепло. ", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери взялися коментувати, але їх думки розділилися: "Чорт зна шо! І концерти і зовнішність зіпсувала. Я не знаю чим всі захоплюються як зомбі...", "У Лорак - ноги короткі - точно поросячі копита! 👎👎😂😂😄😄🤣😆😆", "Іди давай зі сцени , старенька", "Розкішна! Довге волосся вам дуже личить🔥", "Довге волосся one love❤️", "Прекрасні образи і вам дуже красиво з довгим волоссям!".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.