Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу перестав приховувати зміни у своєму особистому житті. Турецький бізнесмен закрутив пристрасний роман з гарячою красунею і не соромиться демонструвати її фото в Instagram.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, в профілі колишнього Лорак з'явилося кілька відеороликів, на яких зображена його нова дівчина. Брюнетка склала бізнесменові компанію у подорожі на Балеарські острови у Середземному морі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На одному з відеороликів Налчаджіоглу навіть зізнався дівчині в почуттях: "сьогодні буде найкращий день з любов'ю". (Дослівний переклад з англійської – примітка редакції).

За повідомленнями різних ЗМІ, кохану турецького бізнесмена звуть Самія Ахметова. Поки що невідомо, чим займається дівчина, але за інформацією інсайдерів пара зустрічається вже рік.

Нагадаємо, Лорак приголомшила фанів сенсаційним образом на сцені.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лорак показала груди прямо на сцені.

Також портал Знай.ua писав, Лорак спотворила обличчя невдалою пластикою.