Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила поділитися серією кадрів, позуючи в довгій лляній сорочці з відвертим декольте і доповнивши образ масивними аксесуарами. Так, артистка зізналася, що в її житті відбувається справжня містика, в основному, після сну.

"Вчора був теплий вечір. Говорили про життя, про містику, про чудеса.
Наприклад, коли б я не прокинулася, на годиннику 07:07 або 05:05.", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери взялися коментувати: "Красива, квітуча, усміхнена, щаслива, як підлітки кажуть, кароче , класна!", "Наталочко, ви дуже позитивна!", "Люблю ваш сміх!)))", "Чудеса чудесами,а плаття шикарне 👍🏻🔥❤️", "Наташа чудово виглядає. Красива і щаслива. А ще талановита і сильна, як ніхто!".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".