Відома українська співачка Ірина Білик, яка нещодавно побувала на весіллі своєї зоряної хрещениці Аліни Гросу, відома епатажними витівками і захопленням пластичними операціями. На своїй сторінці у соцмережі Instagram Ірина частенько радує шанувальників фотографіями цих витівок.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, і цього разу Ірина приголомшила мережу гарячими обіймами зі своєю подружкою-співачкою Лаймою Вайкуле. Як виявилося, латиська співачка влаштувала в Одесі свій фестиваль, на якому разом з іншими українськими артистами побувала і Ірина Білик. Зірка з'явилася на публіці в спокусливому чорному вбранні, яке доповнила кокетливою кепочкою. Цей образ нагадав фанатам образи скандально відомої співачки MARUV. Фанати в коментарях почали активно обговорювати нову публікацію зірки.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, Віталік Козловський побував на весіллі Гросу і злив фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ірина Білик показала дорослого сина-красеня.

Також портал "Знай.ua" писав, що кривавою трагедією ледь не завершився концерт Ірини Білик і Макса Барських.