Відома українська реперка Alyona Alyona поділилася моторошною історією з дитинства. Так, на своїй сторінці в Instagram, зірка розповіла, як над нею знущалися у школі через зайву вагу. Історію рэперка супроводила архівними фото.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"У мої роки початкової школи до нас з великих міст приїжджали фотографи з костюмами для переодягання у різних персонажів — графинь, принцес, снігових королев тощо. Це відбувалося 1-2 рази в рік. В актовому залі збирався потік дітей — а, б, в класи одного року і по черзі фотографувалися. Так от. Ці костюми ніколи на мене не налазили. Залишити мене одну в класі не могли, тому я сиділа в залі і чекала, поки всіх сфотографують. І весь цей час з мене всі сміялися і говорили купу образливих слів, типу "що, жируха, не влазиш?", "ти ж тільки не приміряй, бокостюм репне і нам в чому буде фоткатись", "Альона, а що, костюм мачухи для тебе не привезли?" - розповідала в Instagram зірка.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Олена зізналася, що цей період був для неї дуже важким, але вона воліє залишатися собою.

"Тепер я сміливо можу ділитися такими історіями і відкрито говорити про це. Не треба боятися, не треба соромитися. Треба залишатися самим собою і рухатися до своєї мети", - заявила артистка.

Нагадаємо, Alyona Alyona сіла у машину часу.

Як повідомляв портал Знай.uа, MamaRika вразила новим кліпом у стилі Alyona Alyona.

Також портал Знай.ua писав, реперка Alyona Alyona оголила пишні форми і показала своїх "рибок".