Стало відомо, що популярна російська співачка Лоліта Мілявська розбурхала мережу своїм вульгарним відеороликом, на якому вона танцювала в одному купальнику. Таким чином, 55-річна артистка анонсувала вихід своєї нової пісні.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Дане відео скандальна співачка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Багато шанувальників зірки відзначили, що їй не варто публікувати подібні ролики.

"Не красуня", "Жах, бзік віковий", "Вам зовсім не потрібно самостверджуватися подібним чином", "Навіщо? Це тіло належить тобі, користуйся сама. Будеш показувати на весь світ - буде користуватися весь світ", "Жах!", "Це баба або транс?", - коментують підписчики пост у мережі.

Нагадаємо, що скандальна російська співачка Лоліта Мілявська відверто розповіла, що була наркозалежною в 40 років і пустилася у всі тяжкі.

Як повідомляв портал Знай.ua, скандальна співачка Лоліта Мілявська, яка родом з України, але зараз проживає в Росії завжди вміла дивувати публіку. Ось і нове відео виконавиці не залишило нікого байдужим.

Також портал Знай.ua писав, що 55-річна Лоліта захотіла прорекламувати швабру, але шанувальники звернули увагу на дещо інше. Стара знаменитість з'явилася в кадрі в халаті, який був погано запахнут, а тому оголяв її груди, яка втратила колишню форму.