Російські інтернет-користувачі виявили портрет телеведучої та співачки Ольги Бузової на раритетному кадрі, зробленому у 80-х роках минулого століття. Відповідну фотографію і колаж оприлюднив у своєму акаунті в соціальній мережі Instagram виконавець Стьопа Марсель.

На думку співака, а також десятки інших користувачів Мережі, невідома дівчина, зображена на портреті 1980-х років, дійсно разюче схожа на Ольгу Бузову.

"Або Ольга Бузова мандрівниця в часі, або вона завжди була на планеті Земля, а значить, вона безсмертна", - написав музикант у своєму пості.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Схоже, вона вампір. Вона навіть не старіє. Чи п'є еліксир молодості і кожні скільки-то років змінює місце проживання", "Вона була, є і буде тут завжди, а це значить, що від неї нікуди не подітися", - регочуть у коментарях фоловери.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Фани відзначили зовнішню схожість незнайомки з портрета з Матільдою Шнурової, колишньою дружиною соліста групи "Ленінград".

Нагадаємо, Нікітюк показала голу попу в бікіні, фанати розлючені: "Стаєш як Бузова".

Раніше Знай.uа розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".