На відомого українського музиканта, лідера групи "АНТИТІЛА" Тараса Тополю було скоєно замах. Тиждень тому його намагалися вбити, коли він повертався з аптеки. Про інцидент Тарас розповів на своїй сторінці в Facebook.

Позитивні новини. Вакцинація миротворців у Конго. З ініціативи Офісу Президента сьогодні відбулася розширена нарада у...

Geplaatst door Taras Topolya op Vrijdag 9 augustus 2019

"Ввечері за адресою Парково-Сирецька, 11 кількох метрах від мене, коли я повертався з аптеки, спрацював вибуховий пакет. Я відразу ж викликав поліцію, яка зафіксувала інцидент і опитала свідків", - розповів Тополя.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще
Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

група Антитіла
група Антитіла

Він додав, що не хотів розголошувати прикрий інцидент, щоб не вносити деструктив у слідство. Зараз його діти залишаються під державною охороною. Раніше музикант назвав шоу-бізнес тераріумом.

Також Тарас розповів, що за ним ведеться незаконне стеження, а телефон прослуховують невідомі. Музикант пов'язує замах з його активною позицією і скандалом навколо вакцинації українських військових в ДР Конго.

Антитіла, український гурт
Антитіла, український гурт

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Мені також наполегливо порадили, заради власної ж безпеки, зменшити обороти, тому що вакцини і медицина - це лише "вершина айсберга" корупційної вертикалі дуже серйозних людей і на кону сотні мільйонів гривень", - розповів Тополя і зазначив, що не боїться ніяких погроз і буде далі займатися цим питанням, поки не будуть повалені корупційні схеми.

Як відомо, Тарас Тополя - обличчя UNICEF, активно волонтерить, часто їздить на схід, туди де гаряче. І вважає, що не лише волонтери, а й увесь народ України, через волонтерів допомагав бійцям на сході.

Нагадаємо, погрози змусили Тараса Тополю з "Антитіла" звернутися до українців: "Можуть і не повернутися додому".

Як повідомляв Знай. ua, лідер гурту "Антитіла" Тополі назвав причину всіх бід Харкова.

Також Знай. ua писав, що "Антитіла" оголосили зоряного учасника туру Hello.