Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно артистка виставила розкішне селфі, позуючи з блискучим вечірнім макіяжем і обручем, усипаним масивними кристалами. Так, артистка зізналася, що зовсім не розбирається в сучасній мейкап-індустрії, а деякі тренди вважає зовсім недоречними, хоч частенько експерементує з образами.

"Дівчатка, такі дівчатка ☺ Всі думають, що моя професія зобов'язує розбиратися в новинках мейкап індустрії, але гортаючи свою стрічку я точно переконуюся, що це далеко не так😁Розповідайте, який тренд в макіяжі виявився для вас самим недоречним або викликав посмішку?🤗", - поцікавилася Білик. Фолловери взялися коментувати: "Дуже-дуже стильна і завжди красива!!", "Красуня)))))*", "Ірина ви прекрасні!!!))", "Красу нічим не зіпсувати👍", "Просто бомбезна !", "Ви завжди в тренді👍".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.