Діджей і модель родом з України Жанна Расказова, відома під псевдонімом DJ Jane Rass, за пару годин до смерті викликала додому нарколога. Про це повідомляють росЗМІ.

З'ясувалося, що лікар з приватної клініки поставив дівчині крапельницю, проте вона не повідомила йому про те, що постійно приймає ліки через хронічне захворювання.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після крапельниці Расказова заснула, а через кілька годин друзі почали переживати, що вона дивно дихає, і розбудили її. Модель дійшла до кухні і втратила свідомість. До приїзду фельдшерів вона вже була мертва.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Жанні на момент смерті було всього 29 років. Дівчина любила музику і серфінг. Також їй були до душі гонки і автомобілі. Вона їздила на Lamborghini Aventador і BMW X6 M.

Варто відзначити, що Расказова отримувала багато цікавих пропозицій по роботі, планувала будувати кар'єру в Великобританії. Кілька разів її визнавав дівчиною місяця популярний чоловічий журнал Playboy.

Знай.ua підготував добірку фото загиблої Жанни. Останні знімки дуже давні, бо дівчина з невідомих причин кілька років не заходила у соцмережі та не дуже світилася на публіці.

Нагадаємо, що Жанна Расказова померла в неділю, 11 серпня, в Москві.

Як повідомляв портал Знай.ua, французький режисер Жан-П'єр Моккі помер у четвер, 8 серпня, у віці 90 років.

Також портал Знай.ua писав, що помер видатний український юрист Василь Кисіль.