Український телеведучий,зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров, який часто допомагає нужденним звернувся до шанувальників. Тепер йому самому потрібна допомога.

На сторінці в Facebook Дмитро опублікував пост, в якому розповів про біду та просить усіх небайдужих допомогти, хто чим може.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як виявилося, 5 днів тому від господаря втік собака по кличці Алтай. Дмитро просить всіх киян і жителів області допомогти знайти свого друга.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"Пропав собака. Друзі, у кого під Києвом будинок або дача у Вишгородському районі (район села Хотянівка, Новосілки, Дубечня). Пропав ось такий красень, справжній друг. Якщо раптом бачили - поділіться будь-якою інформацією. Лайка, 8 років, звуть Алтай. Відгукується на ім'я. Дуже миролюбний, не вкусить. Був у помаранчевому нашийнику. Втік у ліс за самкою 5 днів тому. В цей час як раз були дуже сильні зливи - у господаря є надія, що міг просто піти далеко за самкою і втратити слід, коли все затопило", - розповів Дмитро.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Комаров також розповів, як відбулось його знайомство з цим псом.

"Шість років тому я орендував дачу, гостьовий будинок. І господар запитав, чи можна залишити мені собаку. Я зрадів, тому що шукав просто дачу на вихідні, а знайшов справжнього друга. Був період, коли пару років я жив на дачі цілий рік, і вже сам просив господаря залишити мені собаку, не забирати. За шість років ми один до одного дуже прив'язалися, я став для Алтая другим господарем, а він для всієї нашої родини - рідним. Пес приголомшливий, дуже розумний і добрий"

Також Комаров додав, що дуже віддячить тому, хто допоможе знайти друга.

Оновлено! Комаров повідомив, що пес нарешті знайшовся.

Нагадаємо, красуня-дружина Дмитра Комарова, 21-річна Олександра Кучеренко поділилась з шанувальниками новим фото.

Як повідомляв портал Знай.ua, Комаров з Дружиною поділились планами на майбутнє та розоповіли про нащадків.

Також Знай.ua писав про те, що Комаров зізнався, чому обрав собі дружину на 14 років молодшу.