Оперного співака Пласідо Домінго звинуватили у сексуальних домаганнях.

Про це повідомляє Hollywood Reporter.

За даними джерела, щонайменше дев'ять артистів стверджують, що Домінго домагався їх на зустрічах, які відбувалися протягом трьох десятиліть, починаючи з кінця 1980-х.

Пласідо Домінго

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Журналісти поговорили із трьома десятками інших співаків, танцюристів, музикантів оркестру, членів закулісного персоналу, які повідомили, що стали свідками неналежної поведінки Домінго та того, що він безкарно переслідує молодих жінок.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

78-річний Пласідо Домінго — один з найвідоміших оперних співаків у світі, він також є диригентом і генеральним директором Опера Лос-Анджелеса. Його репертуар охоплює 150 ролей з більш ніж 4000 виставами.

Варто додати, що хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях розпочалась після скандальни публікацій New York Times, де під пильне око преси потрапив відомий голлівудський продюсер Гарві Вайнштейна. Зокрема, продюсера звинуватили акторки Анджеліна Джолі й Гвінет Пелтроу та інші.

Згодом у сексуальних домаганнях звинуватили британського мільярдера Філіпа Ґріна, а також головреда видання Meduza Івана Колпакова.

Нагадаємо, з голлівудського актора Кевіна Спейсі зняли обвинувачення. Знаменитість проходив по справах про сексуальне насилля.

Як повідомляв портал Знай.ua, Україну сколихнув секс-скандал в лавах ЗСУ. Офіцера, якого звинувачують у сексуальних домаганнях підвищили.

Також Знай.ua писав про те, що голлівудська зірка втрапила у страшну ДТП, постраждала мати з дитиною.