Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і активно будує кар'єру в Росії, вирішила поділитися з шанувальниками найпотаємнішим. Артистка показала на своїй сторінці в соцмережі Instagram нове фото, яке здивувало і повеселило її шанувальників. Вся справа в тому, що Лобода показала фото, на якому позує у вельми незвичайному образі.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Перед камерою Світлана Лобода з'явилася в спортивному купальнику, вона стоїть на балкончику і закинула одну ногу на перила, демонструючи відмінну розтяжку. Співачка милується красивим заходом сонця у Римі, про що свідчить геолокація до знімка. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію зірки. Так, деякі порівняли Лободу з Волочковою, яка славиться своїми безглуздими шпагатами.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.