Російський гуморист, актор і шоумен Максим Галкін, який також є чоловіком Алли Пугачової дуже часто тішить своїх шанувальників свіжими фото і відео з особистого життя. Цього разу Максим Галкін порадував публіку новим відео з дружиною та її зоряної подружкою Лаймою Вайкуле. Але ролик викликав неоднозначну реакцію у фанатів.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відео показує, як Алла Борисівна мило розмовляє з Лаймою Вайкуле. Все б нічого, але одна з артисток в цей момент знаходиться, судячи з усього, у сітці воріт. "ДамыСДюн потрапили у сіті", - написав Галкін у підписі до відео, а також цю фразу говорять Алла і Лайма у ролику.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Пугачова, Вайкуле, Галкін

Позитивний відеоролик викликав досить неоднозначну реакцію у прихильників зірок естради. Одні захоплюються зовнішнім виглядом артисток, їх активністю і запалом, інші вважають, що така поведінка виглядає дивно і безглуздо.

Нагадаємо, Галкіна і Пугачову розкритикували за жорстоке поводження з дітьми.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.

Також портал "Знай.ua" писав, що Галкін влаштував жорсткий тролінг Собчак.