Популярна народна артистка України Ані Лорак та її екс-чоловік турагент Мурат Налчаджиоглу роблять схожі селфі в соціальній мережі Instagram з дочкою Софією. Ймовірно, вони перетнулися на одному морському курорті за кордоном.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Так, відома українська співачка Ані Лорак, яка нещодавно публічно заявила про роман з саунд-продюсером Єгором Глібом і її екс-чоловік турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, якый засвітився на відпочинку зі своєю новою пасією, здається, зустрілися на одному морському курорті в Іспанії. Дане припущення підписчики знаменитого екс-подружжя зробили через схожі знімки, які вони зробили з дочкою Софією.

Варто відзначити, що кілька днів тому маленька Софія з'явилася на селфі зі своєю матір'ю. Дівчинка позує в білій футболці з чорним принтом.

Потім, відразу ж за цим селфі з донькою виставив в мережу і Мурат Налчаджиоглу. Крім того, в Instagram Stories він додав кадри, на яких крихітка позує все в тій же білій футболці.

Очевидно, колишнє подружжя вирішило влаштувати дівчинці справжній сімейний відпочинок - і на деякий час забули про свої образи і розбіжності.

Нагадаємо, що Ані Лорак показала нове фото, і до неї причепилися хейтери.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ані Лорак похвалилася кадрами з відпочинку, засвітивши свою ідеальну фігуру.

Також портал Знай.ua писав, що Ані Лорак розповіла про роман з 26-річним Єгором Глібом.