Нова пасія колишнього чоловіка популярної співачки Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу вляпалась у шалений скандал. Анкету Самії Ахметової розкопали на європейському сайті екскорт-послуг. Жінку звинуватили в тому, що вона займалася "полуничкою" за гроші. Новину миттю підхопили ЗМІ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Спочатку дівчина ніяк не реагувала на чутки про неї. Однак її терпінню прийшов кінець. Дівчина спростувала небилиці про свою персону і заявила, що її шантажують.

"Я раніше працювала фітнес-моделлю, моделлю нижньої білизни, але мої фото вкрадені з мого особистого iCloud і Instagram. Мене шантажують, вимагають гроші, я відмовила, тому вони почали спеціально компрометувати під ескорт-сайт. Я ніколи таким не займалася. Я зверталася з офіційною заявою на ці сайти, і мені дали відповідь, що моїх фото там немає. Це чийсь злий жарт. Спеціально зроблено недоброзичливцями", – сказала Ахметова.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також вона розповіла, що не є причиною розлучення Мурата й Ані Лорак. Пара зустрічається півроку.

"Так він представив мене як дівчину. Він уже вільна людина. І ми зустрічаємося. Більше я не коментую своє особисте життя", – повідомила дівчина Мурата.

Нагадаємо, зараз закохані відпочивають в Іспанії. Мурат ділиться спільними фото з новою пасією. До них на відпочинок приєдналася дочка Мурата й Ані Лорак Софія.

Нагадаємо, Лорак зовсім змарніла, фанати ледь впізнали: "Як зомбі".

Як повідомляв Знай.ua, Ані Лорак вперше розказала про роман з 26-річним Єгором Глібом: "Зустрічати світанок потрібно з коханим".

Також Знай.ua писав, що Ані Лорак застукали на відпочинку разом з колишнім чоловіком: ніжні обійми і поцілунки.