Колишній ведучий відомого проекту телеканалу СТБ "Феномен" Георгій Колдун вирішив перевірити свої таланти і прийшов на кастинг 10 сезону вокального шоу "Х-фактор".

Співак розповів, чому саме зараз вирішив показати свій талант суддям-Х, а також зізнався, радився з приводу участі в шоу з рідним братом – відомим білоруським співаком Дмитром Колдуном.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Мені подобається проект і сам формат. Мені подобається, як знімає СТБ, адже я працював там 9 років тому над проектом "Феномен" і бачив всі процеси зсередини. Мені 42 роки, це вже не дитячі якісь подвиги, просто вирішив спробувати. Нічого надприродного за цим не стоїть, - коментує Георгій своє рішення про участь у шоу. - Чому зараз? Це скоріше збіг обставин. У мене дуже багато концертів у Білорусі — з живим складом, сольних. У якийсь момент захотілося знайти іншу аудиторію. "Х-фактор", незалежно від результату, дасть можливість проявити себе в тій музиці і манерою виконання, в якій можу щось продемонструвати".

При цьому, нікому з рідних Георгій не повідомив про те, що вирішив спробувати себе на "Х-факторі", а також зізнався, що зі своїм братом Дмитром Колдуном вони зазвичай не радяться.

"Ми ділимося якимись приємними речами або інформацією. В цьому плані більше потрібна підтримка і аналіз того, що відбувається. Для мене це важливіше, ніж якісь настанови", - додав він.

Нагадаємо, суддя "Х-Фактора" Серьога проміняв чорний бумер на літак.

Як повідомляв Знай.uа у Росії розповіли, як Зеленський зможе перемогти Путіна.

Знай.uа писав, колекторів можете посилати подалі: українцям дозволили не платити "бандюкам".