Екс-солістка групи "ВІА Гра" Віра Брежнєва - справжній рекордсмен за кількістю коментарів. Кожен її образ бурхливо сприймається публікою і ще кілька днів обговорюється в медіа. І це не дивно! Адже дружина Меладзе завжди вибирає яскраві і епатажні вбрання. У кожного її сукні є своя "родзинка".

Так, в одній з фотосесій Брежнєва знялася в мініатюрному чорному платті всипаному стразами від бренду Yves Sain Laurent (YSL). Шанувальників збентежило глибоке декольте і надто коротка довжина шати. Кадр викликав шквал критики і хейт з боку передплатників зірки. Про це повідомляє Clutch.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На щастя, знайшли і ті, кому образ екс-"ВІА Гри" припав до душі.

Ось що пишуть в коментарях:

"Господи....скільки можна кривлятися...підтримуючи колишній імідж... вже ПІШЛО!!! Згадайте що Ви мати 2 дочок і дружина.....", "Ну просто...💥💥💥 карколомно", "Відпад!", "Жахливе фото", "ва...ув яка ніжна богиня", "Вогонь!", "Горячо".

Нагадаємо, що між брендом YSL і Вірою Брежнєвою вже давно існує "мир, дружба, жуйка". Співачка обожнює одяг і взуття від відомого модного будинку і часто обирає її для важливих світських заходів і особливих випадків. Крім того, артистка неодноразово брало участь у спецпроектах, організованих YSL.

Нагадаємо, що Санта Дімопулос показала фотографію з підрослим сином Даніелем.

Як повідомляв портал Знай.ua, Анна Седокова похвалилася новим селфі, але шанувальники лише жахнулися.

Також портал Знай.ua писав, що розлучення Брежнєвої і Меладзе обернулося гучним скандалом.