Богдан Юсипчук - один з найбільш перспективних акторів в Україні, якому пророкують голлівудське майбутнє. Він розвиває себе у кількох напрямках: у кіноіндустрії, телебаченні і спорті. Завдяки атлетичній статурі, харизмі та таланту він виграв у 2018 році міжнародний конкурс краси Mr. Sea World і став найкрасивішим чоловіком на планеті. Після чого судив учасниць телепроекту “Модель XL” . Крім цього, Богдан знявся у популярному гостросюжетному серіалі від каналу 2+2 “Ментівські війни. Харків”. І незабаром, 19 серпня, на екрани вийде другий сезон детективного екшену. День актора розписаний похвилинно: інтерв'ю, зйомки, фотосесії...

У перервах між дублями Юсипчук знайшов час для “Знай.uа” і відповів на всі наші запитання. Він розповів, як змінилося його життя після визнання найкрасивішим чоловіком, як готувався до ролі оперативника, чи веде він сам свої соцмережі і чи робив коли-небудь пропозицію руки і серця коханій.

Богдан Юсипчук в ролі оперативника Дмитра Воронова

19 серпня прем'єра другого сезону серіалу “Ментівські війни. Харків”, де ви зіграли оперативника Воронова. Після роботи над роллю, чи стали по-іншому ставитися до служителів закону?

На щастя, у мене ніколи не було проблем зі служителями закону. До того ж я не вірю в стереотипи про “продажних ментів”. Я з повагою і розумінням ставлюся до професіоналів у будь-якій сфері людської діяльності.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

І мій герой Воронов якраз з таких професіоналів. Він принциповий опер, який служить не за гроші і не за зв'язки, а щоб встановити справедливість. Він вірний друзям-колегам та своєму обов'язку.

При цьому, я не намагався зробити з нього ідеального героя, у нього, як і у всіх нас, є вади. І вони роблять його ще більш людяним. Від себе я намагався додати йому більше гумору, жартів. Сподіваюся, у мене вийшло.

А як готувалися до ролі опера?

Я дивився в дитинстві дуже багато бойовиків (сміється). Але на зйомках інша реальність. Я дуже вдячний своєму другові й колезі по “Ментівським війнам” Артему Позняку (виконавець ролі Андрія Гордієнко - ред.).

Богдан і Артем Позняк

Він служив у спецвійськах і часто консультує мене під час екшн-сцен, коригує мою екранну поведінка в екстремальних серіальних ситуаціях.

Ви святкували 31-й день народження на знімальному майданчику. Колеги приготували якийсь сюрприз?

О! Не знаю, як підгадали продюсери серіалу, але у мене в той день фактично не було діалогів - суцільні гонитва і стрілянина (посміхається). Загалом, все, як я люблю! Плюс - вся команда привітала мене від душі. Ми влаштували імпровізований солодкий стіл і... мене відпустили святкувати з друзями і близькими.

У серіалі вам доводиться стріляти, битися, адже оперативник повинен бути готовий до всього. Ви себе таким вважаєте, попрацювавши над роллю?

Я намагаюся переймати кращі якості кожного героя, якого граю на екрані. Не завжди виходить, але деякі результати є.

На зйомках серіалу

Наскільки небезпечно зніматися в сценах з перестрілками?

Припустимо, що нещодавно мене “підстрелили” в ногу. Так, не справжнім патроном, а спеціальними кульками. Але больові відчуття, я вам скажу, досить екстремальні. Тим не менш, я дограв сцену до кінця, щоб не підводити колег.

У другому сезоні серіалу “Ментівські війни. Харків” будуть і постільні сцени з вашим героєм Дмитром Вороновим. Не перший раз доводиться зніматися у відвертих кадрах?

Ні, не перший, звик вже. Мені подобається!

Деякі актриси соромляться. А ви, чоловіки, як реагуєте?

Ви знаєте, в одному проекті у мене була постільна сцена у перший знімальний день. Я свою партнерку бачив тільки на кастингу 5 хвилин. Уявляєте? Перша сцена - і відразу постіль. Плюс англійською мовою. І головне - оператор, який все це знімає, - хлопець моєї партнерки. Ось це було складно!

Були повністю оголеними?

Так! Я після кожного дубля підходив до її хлопця і тиснув йому руку.

Богдан зізнався, що звик зніматися у постільних сценах

У вас зараз щільний робочий графік. А коли все змінилося? Конкурс краси "Mister Sea World 2018" і став тим самим переломним моментом у житті?

Скоріше так, ніж ні. Чесно скажу, у мене в голові у 30 років все змінилося. Я почав мислити по-іншому. Звичайно ж, конкурс дав серйозний поштовх. І після конкурсу все кардинально змінилося. Але є речі, які не стосуються конкурсу, які не стосуються того, що сталося після нього.

Я намагаюся розвиватися в різних сферах. Наприклад, разом з тренером і дієтологом запустив власну спортивну програму - онлайн-марафон “Тіло під ключ”. Нещодавно вийшов мій стікерпак у Телеграмі.

Стікер з обличчям Богдана

Картинки малювали художники, які роблять круті комікси і комп'ютерні ігри. І попереду ще така величезна кількість ідей і планів, які вже реалізуються, ви не повірите!

Після перемоги в конкурсі вас продовжують іменувати “найкрасивішим чоловіком”. Не втомилися від цього?

Ні, не втомився. Адже справа виключно в мені. Значить, потрібно зробити в житті щось таке, щоб перекрити медійність цього титулу. Тоді мене почнуть позиціонувати по-іншому.

Богдан - переможець конкурсу краси Mr. Sea World

Звичайно, коли кожен день це говорять і пишуть, хочеться показати, що в тебе ще є якісь досягнення. Зараз це нормально, а уявляєте, якщо через 10 років будуть говорити? “О! Так це ж найкрасивіший чоловік десятирічної давності!” Ось тоді це буде сумно. А зараз... ще надто мало часу минуло. Але я активно працюю над своїм майбутнім позиціонуванням.

Ви стали абсолютно медійною особистістю. У вас є продюсер, все розписано похвилинно.

У мене не тільки продюсер, у мене і консультанти є - ціла команда. Це стимулює заробляти більше і рухатися вперед.

Скажіть, а ви зараз більше залежні? Вам кажуть, що робити, або самі вирішуєте?

Останнє слово за мною. Мені не можуть що-небудь заборонити. Дивіться, якщо я ходжу в басейн, то я буду слухатися тренера. Чому? Тому що він знає, що робити. Тому, якщо мені продюсер радить щось в сфері своєї компетентності, то, як правило, я слухаюсь, тому що він не помилявся ще.

У мене є консультант з Інстаграму - вона добре знає, як потрібно існувати у Мережі. Якщо я запитую у них щось не зі сфери їх компетенції, то, скоріше, це просто поради однодумців.

Богдан, скажіть чесно, у Інстаграмі ви особисто ділитеся думками або вашу сторінку ведуть за вас?

Звичайно, сам! Консультант підраховує статистику, радить, коли і в якому вигляді краще виставляти контент. Чому я перейшов на російську мову? Тому що мене читають не тільки українці. Мені часто пишуть: "Богдан, нам би теж хотілося розуміти, про що ти пишеш, але ми, на жаль, не знаємо української". Тому я пишу українською, і російською, і англійською. Так, я консультуюся з людиною, яка в цьому розбирається, але пости пишу власноруч!

У новій програмі "Життя відомих людей" ви і співачка Таянна (TAYANNA) будете ведучими. Як потрапили в цей проект, чи був кастинг?

Кастинг проходив у кілька етапів. З Таянною ми якось відразу зійшлися - не було пафосу, понтів. І творці проекту сказали, що ми виглядаємо гармонійно.

Чи можна сказати, що ви вже подружилися?

Не можу сказати, що ми друзі. Занадто мало часу минуло з моменту знайомства. Але ми в хороших відносинах. Я думаю, найближчим часом у нас буде можливість дізнатися один одного ближче і подружитися.

Я чому питаю - нещодавно ви міркували в Інстаграмі про дружбу між чоловіком і жінкою. І написали, що не вірите в це.

Ах, ось чому (сміється). Дружба різна буває... Не знаю, побачимо...

В інтерв'ю раніше ви говорили, що до 35 років не готові одружитися, тому що чоловік повинен будувати кар'єру. Не змінили своєї думки?

Ні, не змінив. Серед моїх друзів-однолітків, які вже встигли зв'язати себе узами шлюбу, на превеликий жаль, розійшлися практично всі. Думаю, це сталося тому, що партнери були не готові до серйозних стосунків, поспішили, взяли пристрасть і скороминущу захопленість за свою долю. Я поки не поспішаю... Хоча...

Коли я починаю зустрічатися з дівчиною, мені важливо протриматися два тижні, щоб побороти спокусу зробити їй пропозицію. Після двох тижнів у мене це проходить (сміється). Я вважаю, спершу чоловік повинен реалізуватися в житті, в бізнесі, щоб все-таки приділяти належну увагу жінці, коли почне з нею жити і будувати сім'ю.

Скільки разів у житті ви робили пропозицію дівчині?

Жодного разу не робив!

Але тривалі стосунки були у вас.

Так, 5 років зустрічалися. Це були мої перші і найбільш тривалі серйозні стосунки.

І не робили пропозицію?

Та яка там пропозиція! Я тільки закінчив університет, мені ніде було жити - жив у друга два місяці, на підлозі спав. Якщо вона ще вчилася і могла рік пожити у гуртожитку, то у мене не було грошей знімати житло. Про яке одруження могла бути мова? Я в цьому плані людина відповідальна.

Одного разу ви сказали, що вважаєте ідеалом жіночої краси актрису Сальму Хайєк. Вам і зараз більше подобаються брюнетки?

Так, так і є.

А колишня дівчина була блондинкою, так?

Все правильно, була.

А вас легко спокусити?

А ви з якою метою цікавитеся? (посміхається)

Спокусити мене? М-м-м... напевно, не дуже важко. Але для чого? Чи буде далі щось серйозне?

А ви зараз зустрічаєтеся, живете з дівчиною?

Ні. Але є дівчата, які кажуть, що у них є хлопець і показують на мене пальчиком. Це неправда!

В цьому році в країні відбулися глобальні політичні зміни - новий президент, новий парламент. Ви підтримуєте зміни?

Будь-які зміни завжди на краще.

А чи бачите себе в політиці у майбутньому?

Чому ні? Але потрібен досвід, звичайно. Зараз не готовий. В майбутньому - подивимося.

Юлія Абрамова

Нагадаємо, раніше Богдан Юсипчук зізнався, що йому довелося швидко худнути заради ролі в "Ментівські війни. Харків" (2+2).

Також "Знай.uа" писав, що у Карпатах знімають новий серіал "Рейнджер" від 2+2 і головну роль у ньому зіграв Артемій Єгоров.

Крім цього, відомий український актор і секс-символ “Кріпосної” Тарас Цимбалюк розповів "Знай.uа" подробиці другого сезону серіалу, який вийде на каналі СТБ з 2 вересня.