Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відверті кадри, позуючи після концерту в Монако. Так, артистка приміряла масивну сорочку, коротенькі шорти і облягаючий топ, злегка розставивши ноги.

"хороший був концерт вчора у #monaco🇮🇩 😘", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Просто Queen 👑😻", "Ну дуже красива🤤❤️", "Яка Ви красива😻🔥", "Ого які довгі ноги!!😍😍😁", "Дуже гарні губки!!!", "ВСЕ НІЧОГО , АЛЕ ТАКА ПОЗА ....НАЧЕБТО НЕ 15 РОКІВ СКРОМНІШЕ БУЛО Б СІСТИ НОРМАЛЬНО.....", "Вам треба відпочити😏🌼", "Розкішна жінка❤ @lobodaofficial".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.