Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася відвертим чорно-білим кадром з недавньої масштабної фотосесії в США. Так, артистка позувала на пляжі в облягаючій футболці, забувши про бюстгальтер і засвітивши масивні груди.

"#tinakarol #тинакароль
Ph @spromojna", - лаконічно підписала Кароль. Фолловери взялися коментувати: "Сосочки)", "Мурашки по шкірі 😘", "Знову без ліфчика😹😹", "Як з тобою працюють чоловіки???? Яка ти гарна, мамцю😍💔💔💔", "є картини, на яких очі "стежать" за нами. на сіей картині теж спостерігається подібне "стеження" кхм. кхм-кхм... не знаходите?😏", "Сексі-кішечка", "мурашкиии😻🔥", "Ніжність😻😻🔥", "провокаційна дівчинка 🌋", "Тіна, ти - сама чарівність💞".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.